Campania „Nu Eşti Singur Pe Lume”

Am acceptat invitația Monicăi Berceanu de a mă alătura proiectului „Nu Eşti Singur Pe Lume” şi aş vrea să scriu doar câteva cuvinte despre abuzul asupra femeilor.

Cine mă cunoaşte ştie foarte bine că susțin din toată inima familia, dar la fel de bine ştie că nu aş accepta vreodată să fiu lovită de persoana pe care o aleg să-mi fie alături în drumul meu prin această lume.

Pentru mine „iubire” nu va avea niciodată echivalentul „bătaie”.

Am auzit femei care spun că rămân alături de soțul agresiv de dragul copiilor, ca ei să nu ducă lispă de lucruri materiale sau pentru că singure nu le pot oferi cea mai aleasă educație copiilor.

Nu cred că dacă copilul va mânca o ciocolată în plus, dacă va avea un telefon mai nou sau va merge la lecții de dans sau înot, dar îşi va vedea mama trântită la pământ sau cu fața desfigurată, îî va fi copilului mai bine decât dacă ar trăi fără aceste lucruri, dar în linişte şi pace. Chiar nu cred!

Nu cred ca vreodată lucrurile materiale vor putea vindeca rănile lăsate în inima şi mintea unui copil.

Nu vreau să mai văd fețe umflate şi vinete!

Nu mai vreau să ştiu că fetele pe care le-am cunoscut ca fiind puternice altădată, se complac în asemenea situații doar pentru că au puțin confort.

V-ați căsatorit ca să fiți iubite. Nu acceptați altceva, decât iubire.

Sunteți valoroase! Nu vă lăsați umilite!

Şi nu uitați: Nu sunteți singure pe lume!

#NuEstiSingurPeLume